Logboek

Enkele logs van postcreanauten

Creanaut - recensie
Mijn zoontje was laaiend enthousiast over zijn creatief avontuur. Hij voelde zich direct thuis bij Meike. Hij kon zichzelf zijn in het kleine groepje en de werkjes waarmee hij naar huis kwam zijn echt super!! Dank je wel
mama van Lewis
postcreanaut
Een echte aanrader! Mooie projecten waar ieder kind zich op zijn manier in kan vinden. Maxime was blij en maakte met de hulp en veel geduld van Meike hele mooie creaties waar hij fier op is. (Hoewel hij normaal niet zo'n knutselaar is). Bedankt Meike!
mama van Maxime
postcreanaut
Schilderen op muziek, gekke mannetjes tekenen, kleine groepjes en een lieve madam met een groot hart voor kindjes. Een toppertje!
Meike Janssens - Creanaut
mama van Jasper
postcreanaut
Nog eens bedankt voor de voorbije vakantie. Het was een plezier om mijn zoontje zo te zien genieten, zo ontspannen te zien. En hem steeds zonder tranen en met een gerust hart te kunnen afzetten.
Hij streelde, meer moet een mama niet hebben.
Mama van Noam
postcreanaut
Een warme en creatieve sfeer waarin je kind zichzelf kan zijn en zoeken. De creaties blijven hier intrigeren. Meike begeleidt het kind naar het aftasten/verleggen van kunstzinnige grenzen op een mooie, zachte en zorgzame manier.
Individuele creatieve begeleiding_ creanaut
mama van Mia
postcreanaut
Deze ochtend aan de ontbijttafel na het opleggen van een rustig muziekje (want bij juf Meike was dat ook en ik word daar zo rustig van) een waterval aan woorden van N.

Over de poes van juf Meike die soms ruzie maakt met andere poezen, over muziek waar je rustig van wordt en wilde muziek, een werkbeschrijving voor het maken van een potje op potjes in klei, over het maken van een blauwe plek uit krijt,... M.a.w. een half uurtje Creanaut.

Zoveel vertelt hij nooit over school! En dan moest hij nog noodgedwongen stoppen met vertellen voor een sanitaire stop.
mama van N.
postcreanaut
"Wij zijn net op vakantie vertrokken en op een middag aan de oever van het Lago Maggiore begon Luce met stenen en hout een mannetje te knutselen. Maurice heeft er dan later een baby bij gemaakt... dus ik vermoed dat ze Creanaut niet alleen heel leuk vonden, maar dat, vooral L., er ook inspiratie uit haalt!"
mama van Luce & Maurice
postcreanauten